Snubbens Place: Mus-update...

onsdag, oktober 11, 2006

Mus-update...

...

Ok.
Here's the madda fakkin deal:
Miljö & hälsobajsförbajsningen kommer inte att gilla det här, men vi har bestämt oss för att införskaffa oss en "snäll" musfälla.

Fanskapet till mus kommer troligtvis inte bidra till vår försörjning alls utan bara göra livet surt för oss from now on.

Så här funkar det i Tjårren:
Vi är vähähähäldigt noga med hur vi förvarar våra livsmedel.
Ingenting står framme. Det är antingen i kylar eller i frysar.

Så vi tänker inte ge mususlingen en chans att vinna över oss.
Hellre då strö en jääla massa ost på utsidan av Tjårren, för att visa musfa-an att det är där det finns käk.
Typ: hajja å tugga ba' lixåmm!

Problemet är att The Tjårremusehelvetet verkar vara en riktig godisråtta som tuggar i sig chips och annat elände som ju faktiskt måste stå framme i butiken.

Så nu vet du...
Vad sa du att fanskapet hette sa du?

Ciao

//S - Man

5 said...:

Blogger Nini Comment

Han måste ju nästan få hetta "Chipz" isf. Jag tycker han definitivt har förtjäntat ett riktigt namn :)

8:40 fm  
Blogger Andreas Comment

Jag SA ju det!

Giljotinen!

*KA-CHUNG* ba lizzom.

9:41 fm  
Blogger Unknown Comment

Hm, läste någonstans att möss egentligen inte är så förtjusta i ost. Tror att det är frukt och nötter de gillar? Samt uppenbarligen chips.

Om ni strör käk UTANFÖR Tjårren kommer sannolikt Musifers polare också. Kanske en del RIKTIGT stora och läbbiga anabola polare. Not so good.

Musen får vara hur gullig som helst, men ni måste få bort den helt enkelt. Finns råttfällor som är som burar så att ni kan släppa ut musen om ni inte kan med de vanliga ”smällfällorna”.

Tror förresten att det finns en manick som sänder ut ett högfrekvent ljud som möss inte tål också - kolla på Granngården! Vet inte om det funkar, men det vore ju väldigt fiffigt i så fall.

Sen när ni har musfritt kan ni samla ihop enris och lägga längs grunden och stoppa in i ev springor. Det gör det lite mindre kul för möss att bryta sig in.

9:55 fm  
Anonymous Anonym Comment

Grattis! Nu har ni fått nåt att bita i!Är du säker på att det är samma mus hela tiden? Läste också att möss inte gillar ost, men sötsaker... Hoppas att den inte är gravid...eller har många polare...

10:27 fm  
Blogger Karin Comment

Och jag flikar in att jag har fortfarande tre ulliga, gulliga, gosiga, söta kattungar som måste få nya hem ganska omgående... som dessutom är tränade i musjakt! Svart bälte, jag svär!

12:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se BlogRankers.com Vemf! länkar hit egentligen???