Snubbens Place: Skitfräscht...

torsdag, oktober 06, 2005

Skitfräscht...

...

Det är ju DET jag har sagt hela tiden...
Det här är bara ett av många många exempel på hur snett det börjar gå.

Känns skitfräscht att försörja en jävla kultur- och popstjärne-elit som går omkring och duckar för att slippa dra sitt strå till stacken.

Känns skitfräscht när de sedan, efter att ha sålt 1,5 miljoner skivor, fortfarande vägrar att dra sitt strå till stacken och drar sig undan genom att bolagisera sina band och börja skatteplanera = 0-taxera. Enligt mig är hela deras beteende likvärdigt med Dopingen inom idrotten!

Känns skitfräscht att, under dessa premisser, betala närmare 50% i inkomstskatt och dra sitt strå till stacken.

Känns skitfräscht att under dessa premisser betala bensinskatt och miljöavgift på redan skattade (!) pengar för att kunna ta sig fram i bil! Ja, bensinen kommer att ta slut - men tar den MINDRE SLUT om man betalar MER I SKATT för den?

Känns skitfräscht att som småföretagare inte kunna anställa någon VITT (!) eftersom b.la arbetsgivaravgifterna är alldeles för höga.

Känns skitfräscht att ALLT är så jävla svennigt i det här landet och att alldeles för många bara sitter och gapar och tar emot. Egna initiativ lyser med sin frånvaro (?). FÖR många har det helt enkelt alldeles FÖR BRA och behöver börja TA I lite grann de med.

Heja Sverige!
Det blir nog bra till slut eller som många föredrar att säga: Det löser sig nog...

Ledsen att behöva säga det, men jag tänker inte vara kvar här och vänta på det. Jag skräpar hellre runt i något varmare land, äter gott och upplever något istället.

Det enda jag tänker vänta på här är att en buljongtärning löser sig.


Ciao


//S - UR
Bloggtoppen.se BlogRankers.com Vemf! länkar hit egentligen???